Snart är det vår!!

Man ska ju tänka positivt...eller hur? Jag tycker verkligen inte om denna kalla årstid, så därför längtar jag enormt mycket efter våren och solen.

Dock njuter jag av mina jogging/skidturer tillsammans med schäferkillen Bosse, vi tränar ganska mycket, bara för att må bra och för att få bort de här myrorna ur kroppen. Bosse har rätt mycket spring i benen och det ska han väl ha, snart 8 mån gammal.

Vi tränar också mycket följsamhet, kontakt och passivitet, stadga, innomhus och på olika platser runt om i vår lilla stad, ni kanske har sett oss i centrum eller vid ICAs parkering? Mycket bra träningsställen, med störning i olika form. Bilar, hundar, människor (stora och små) Blir störningen för stor är det bara att ta ut avståndet lite mer, perfekt! 

Nu drar jag snart igång kursverksamheten igen och "tjuvstartar" med en klickerkurs nu den 3 februari ( finns en plats kvar)

Valpkurs och vardagslydnad startar i början på mars och i april kör jag igång K9 nose work, för er som är intresserade är det bara att hålla koll på hemsidan och anmäla er så fort som möjligt.

Välkomna!

31 Jan 2015